Nahajate se:
Novice
24 Mar 2017, 07:11
Ogledov: 926

 Člani t

Brunšvik, 19.3.2017

Člansko moštvo je v nedeljo pričelo s pomladanskim delom tekmovanja. Za ekipo je dolgo pripravljalno obdobje, saj je ekipa s treningi pričela že prvega februarja. V sklopu priprav na pomlad je ekipa odigrala 5 pripravljalnih tekem. V dveh tekmah (Mons Claudius in Bistrica) so bili fantje boljši nasprotnik, enkrat se je tekma končala neodločena (Fužinar), dvakrat pa je ekipa izgubila (Rogaška in Maribor).
Ratkovič Boštjan, trener prvega moštva bo imel v spomladanskem delu prvenstva na voljo 21 igralcev. Pozimi je odšel Jernejšek (Bistrica), prišli pa so Brglez (Deutschlandsberg), Vovk (vrnitev po daljšem premoru) ter Korošec (Bistrica).

V nedeljo je tako moštvo že odigralo prvi spomladanski krog proti NK BRUNŠVIK. DRAVINJA se je na tekmo odpravila le z 15-imi igralci, saj je veliko igralcev poškodovanih, dva igralca pa sta bila kaznovana s kartoni. Kjub dobremu začetku, ko je ekipa povedla v 16. minuti preko Blaža Zbičajnika, so domačini izenačili malo pred koncem polčasa.
Drugi polčas je pripadal Dravinji, ki je prevladovala na igrišču ampak kljub boljši igri smo doživeli šok v 89. minuti, ko so domačini v edini pravi priložnosti v drugem polčasu po izgubljeni žogi v naši vezni liniji po hitrem protinapadu znova zatresli mrežo ter povedli z 2:1. Nato so domačini v 94. minuti igrali z roko v svojem kazenskem prostoru tako, da je sodnik dosodil 11-metrovko, ki jo je uspešno izvedel Ramšak Žan. Dravinja je z osvojeno točko v gosteh tako ostala priključena vrhu lestvice in tako še naprej ostaja v boju za napredovanje v 2. ligo.

Za dravinjo so igrali : ŠAJTEGEL, VOUK, KLOKOČOVNIK, GOSAK, KOTNIK TOMO, NAPOTNIK, BRGLEZ, KOLAR, ZBIČAJNIK , DAMŠE, RAMŠAK. V igro so vstopili še ROŽMARIČ , KOROŠEC ter FURMAN.

Dravinja bo prvo letošnjo domačo tekmo odigrala to soboto 25.3.2017 ob 15:00 uri, ko na Dobravo prihaja moštvo iz Dobrovc.

žr

Naslednja tekma

tekma 16 09

bannera 1