Nahajate se:
Novice
03 Sep 2017, 17:17
Ogledov: 1266

20170902 170328

3. krog 3. SNL Sever | Slovenske Konjice, ŠRC Dobrava, 500 gledalcev | Dravinja - Zreče 1:1

Po dolgih letih sta se v prvenstveni tekmi znova pomerila Dravinja in Zreče. Pred številnimi navijači obeh klubov sta si obe moštvi želeli zmage, a se na koncu razšli brez zmagovalca.

V prvem polčasu so prvi povedli gostje, po pol ure igre je bil uspešen Blaž Zbičajnik. Domači fantje se niso predali in so v zaključku prvega dela tekme izenačili, zadetek je dosegel Timotej Černec.

V drugem polčasu je Dravinja narekovala tempo igre in dolgo časa iskala pot do mreže Zrečanov, vendar je zmanjkalo zbranosti v zaključkih akcij. Na koncu je zmanjkalo moči igralcem obeh moštev in tekma se je končala z neodločenim izidom.

Timotej Černec, strelec zadetka za Dravinjo:

Težko je bilo začeti zaradi vremena in razmočenega igrišča. Mislim, da so bile moči v prvem polčasu izenačene. Zadetek smo prejeli po nepozornosti v obrambi, s protinapada pa smo ga sami tudi dosegli. Brglez mi je dobro podal in ni bilo težko zaključiti akcije.

V drugem polčasu smo bili boljši nasprotnik, vendar nam ni uspelo doseči še drugega zadetka. Igrišče je precej onemogočalo, da bi lahko razvili svojo igro in na koncu je 1:1 dober rezultat za ta derbi.

Zahvalil bi se navijačem, ki so nas prišli vzpodbujat. Če bi bil obisk na vsaki tekmi tako številčen in takšno odlično vzdušje, bi bilo čisto drugače igrati. Mene in mislim, da tudi moje soigralce, je atmosfera na tekmi zagotovo dvignila in res je bilo odlično igrati to tekmo.


ND Dravinja:

Šajtegel, Jernejšek, Čakš, Černec, Gosak, Ramšak, Brumec (od 71' Bašič), Čerenak, Brglez (od 82' Kotnik), Pesjak, Klokočovnik.

Na klopi so bili še:
Skrbinšek, Ratkovič Macuh, Rožmarič, Korošec, Kolar.

Strelec:
Černec (45')

Rumeni kartoni:
Klokočovnik (57'), Brglez (80').


NK Zreče:
Mlinar, Podgrajšek, Kotnik T., Lipičnik, Vinkovič, Zbičajnik M., Hren, Tolar (od 68' Boček), Kotnik G., Zbičajnik B. (od 59' Jančič), Zbičajnik A (od 85' Brdnik).

Na klopi so bili še:
Videčnik, Pišotek, Leskovar, Verhovšek.

Strelec:
Zbičajnik B. (33')

Rumeni kartoni:
Kotnik G. (13'), Boček (82'), Zbičajnik M. (90')

Naslednja tekma

tekma 16 09

bannera 1