Nahajate se:
Novice
30 Sep 2017, 09:44
Ogledov: 1045

ozadje članek

7. krog 3. SNL Sever | Slovenske Konjice, ŠRC Dobrava, 30. 9. 2017, ob 16:00

Dan tekme. V goste prihaja Pesnica, s katero Konjičani še niso odigrali uradnega prvenstvenega srečanja.

Pesnica je v uvodu v sezono dvakrat zmagala, nato dvakrat izgubila, na zadnjem srečanju v prejšnjem krogu pa znova osvojila tri točke, potem ko je zmagala proti Dobrovcam z 1:0.

Naši fantje letos še niso izgubili, trikrat so zmagali, dvakrat pa igrali neodločeno. Nazadnje so premagali Šmarje pri Jelšah, kjer so zadeli Timotej Černec, Žan Ramšak in Blaž Videčnik.

Blaž v letošnji sezoni prvič nastopa za člansko moštvo Dravinje, na štirih tekmah, na katerih je zaigral, se je dvakrat vpisal med strelce, prvič proti Pohorju in nazadnje v Šmarju pri Jelšah.

Vsakega zadetka sem vesel, upam, da jih bo še veliko. Najpomembneje pa je, da ekipa zmaguje.

Blaž, ki bo v novembru praznoval 19. rojstni dan, je zadovoljen z dosedanjim delom sezone.

Želimo izboljšati lanski rezultat in prvenstvo končati v vrhu lestvice. Za ta rezultat bo potrebno še veliko dela, ampak mislim, da smo na pravi poti.

Na današnji tekmi pa Videčnik pričakuje zanimivo tekmo.

Nasprotnik je dober, čaka nas težka tekma. Dati bomo morali vse od sebe, upamo pa tudi na podporo naših gledalcev. Žal bomo ob igrišču tudi danes brez našega trenerja, bomo pa zato igrali za njega.

Trener članskega moštva Goran Furman je odsoten zaradi zdravstvenih težav, ekipo bo s klopi vodil njegov pomočnik Črt Rožmarič.

Sodnik današnjega srečanja je Ben Gros. Tekma se bo začela ob 16:00, vstopnine ni. Vabljeni!

Naslednja tekma

tekma 16 09

bannera 1